Run all around

Löpning där du är - året runt

Run all around

Vad är Run all around?
Run all around är ett initiativ där löpning utförs i flera miljöer utomhus året runt. Svensk Friidrott vill få fler människor att upptäcka glädjen, enkelheten och nyttan med löpning oavsett tidigare erfarenhet samt få en förståelse för hur man genom löpning i olika årstider och miljöer kan ge kroppen en allsidig träning. Konceptet är enkelt - fyra olika pass i fyra olika miljöer, fyra årstider!

Vem kan vara med?
Alla kan delta! Passen är anpassade så att alla ska kunna delta på sin egen nivå. Just nu riktar vi oss främst till nybörjare, men även du som har erfaranhet av löpning är självklart välkommen. Gillar du att springa långt kanske vår distans-löpargrupp kan vara något för dig! Barn är välkomna i vuxet sällskap.

När?
Dag, tid och plats för denna grupp är flytande, klicka här för att bli tillagd i SMS-gruppen där träningstider meddelas (eller kontakta Hanna så lägger hon till dig).

Vad kostar det?
Träningen är helt gratis!
Har du möjlighet ser vi gärna att du blir medlem i vår förening men det är inget måste. Medlemmar är dock försäkrade under träning och har även tillgång till klubbens övriga utbud och förmåner.
Information om hur du går till väga för att betala medlemsavgiften samt vad det kostar hittar du här.

Frågor?
Kontakta Hanna, uppgifter här.