Välkommen till Iggesunds SK!

Iggesunds SK bildades 1985 och hette till en början Iggesunds Skidklubb men bytte sedermera namn till Iggesunds Sportklubb.
Klubbens huvudsakliga inriktning idag är löpning och friidrott. Friidrotten sysselsätter barn och ungdomar från 6 år och uppåt.

 
Resultat Höstharen 2018
 

Klubbmästerskap Ankarmon Iggesund 2018-10-06 kl 12:00

Nu är det dags för Iggesunds SK:s traditionella klubbmästerskap, där alla har lika stor möjlighet att vinna, oavsett hur du tar dig fram bara det är till fots. Som vanligt vill vi se att så många som möjligt deltar som en kul avslutning på säsongen. Samtliga medlemmar är välkomna!

Tid och plats: Lördag 6 oktober kl 12:00 på Ankarmon, fika och prisutdelning efter duschen.
Startavgift: 20 kr
Klasser: En manlig och en kvinnlig klass oavsett ålder, startavgifterna fördelas mellan ettan, tvåan och trean i varje klass.
Anmälan: Helst någon dag innan (för planering av fika) men senast 11:30 tävlingsdagen. Anmälan sker till Jan Ove Kilarne på mail kilarne@telia.com eller mobil 070-280 10 68.

Så här går det till:
Vid ankomsten får du reda på vilken sträcka som gäller, det kan vara mellan 4 till 10 km. Du gissar vilken tid du behöver, skriver ned den på en lapp med namn och lämnar in före start. Den som gissar närmast sin verkliga tid vinner i varje klass, näst bäst gissning blir tvåa etc.

VÄLKOMNA!

 
InstagramFölj "iggesundssk"
på Instagram!