Klubbkläder 2020

T-shirtdesign 2020Nu är det äntligen dags att beställa klubbkläder! Provning av kläder kommer att erbjudas efter barnträningarna den 10/11 samt den 17/11 (mellan kl 19-20). Platsen blir ett av omklädningsrummen vid Iggesunds gymnastiksal. Räkna med att det kan ta lite tid då vi bara släpper in en familj i taget för att prova. Kan man inte närvara vid dessa tider men ändå vill beställa kläder så måste man höra av sig till Hanna senast 17/11, hanna@iggesundssk.se.

Kläder som finns att beställa är överdragsdress (jacka och/eller byxa, man behöver inte beställa både och) samt t-shirt och linne.FÖr vuxna finns även top och långa tights. Samtliga överdelar har klubbtryck. Man bestämmer själv hur många plagg man beställer. Det går bra även för syskon och föräldrar att beställa kläder om man så vill. Då RyonMärk, Björn Lundén, Monitor och Holmen gått in och sponsrat oss så kommer kläderna att säljas till kraftigt rabatterat pris.

Se prislista här

Sista dag att beställa är 2020.11.20.
Leveranstiden för kläderna är ca 6 veckor från beställning. Information om var och när kläderna kan hämtas kommer då. Även betalning sker då, via swish eller bankgiro. Det går bra att dela upp betalningen. Mer info om det kommer när det börjar bli dags.

När det gäller barnkläder har vi en återköpsgaranti. Det innebär att så länge kläderna är hela och rena köper klubben tillbaka plaggen när barnet vuxit ur det, för att sedan kunna sälja dem vidare. T-shirten köps tillbaka för 100:- och dressen för 300:-.

Ryonmärk Björn Lundén

Holmen Monitor